Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd 1 ui en 1 teen knoflook fijn. Schil ondertussen 1 grote zoete aardappel en snijd deze in stukken. Snijd de uiteindes van 125 gr. sperzieboontjes af. Verdeel 1/2 kleine bloemkool in roosjes. Verhit een hoge (curry of stoof) pan met 1 eetlepel olie, waarin je tegelijk ook de ui en knoflook fruit. Voeg na 1 minuut 5 eetlepels gele curry pasta toe en bak het nog even aan. Gooi vervolgens de 400 ml. kokosmelk, 150 ml. groentebouillon, de sperziebonen, de aardappelstukjes, de baby maïs en de bloemkool erbij. Laat het geheel vervolgens op een laag vuurtje pruttelen zodat de groentes gaar worden. Bak de 2 O Mundo Naanbroden in de voorverwarmde oven voor 5 minuten warm. En kook 400 gr. Basmatirijst gaar. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Doe vervolgens 100 gr. amandelen erbij en warm het geheel nog een keer op. Serveer samen met de opgewarmde O Mundo Naanbrood en wat basmati rijst er naast.