- Hotdog recepten -

Geniet van de rijke smaken uit de wereldkeuken met onze recepten.

- Eiersalade Augurk Hot Dog -

- Hotdog 2 kolen met uitjes (vier hotdogs) -

Zet de oven alvast op 180°C. Snijd 4 O Mundo Hot Dog Buns overlangs open en bak ze in een voorverwarmde oven voor 5 min. Verwarm ondertussen de zuurkool en rode kool volgens de gebruiksaanwijzing op. Haal de broodjes uit de oven en besmeer beide kanten (na even af te laten koelen) met mierikswortel crème. Schep vervolgens aan één kant de warme zuurkool en aan de andere kant de warme rode kool erin. Leg per broodje een grote hot dog erin en geniet ervan!

- Cheesy Hot Dog (vier hotdogs) -

Zet de oven alvast op 180°C. Snijd 4 O Mundo hot dog buns in de lengte open en beleg elk broodje met een plak kaas. Verhit 4 grote hot dog worstjes volgens de gebruiksaanwijzing in een pan. Zet ondertussen de broodjes in de oven voor 5 minuten. Bak vervolgens 8 plakjes ontbijtspek in een koekenpan, met een beetje olie of boter. Snijd twee tomaten in 8 plakjes. Haal de broodjes uit de oven en beleg met de plakjes tomaat, de bacon en de worstjes. Verdeel vervolgens wat mayonaise en mosterd over de broodjes.

- New York Hot Dog (vier hotdogs) -

Verwarm de oven voor op 200°C en warm 4 O Mundo Hot Dog buns op zoals vermeld op de verpakking. Snijd ondertussen 2 uien in halve ringen en pel en snijd 1 teen knoflook fijn. Fruit de ui 2 minuten in een koekenpan. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree en de knoflook toe bij de ui en bak voor 1 minuut mee. Schep vervolgens 1 eetlepel suiker en 50 ml. rode wijn azijn en 50 ml. water toe aan het geheel en laat het indampen (duurt ongeveer 4 min.) terwijl je roert. Voeg voor de smaak nog wat zout en peper toe. Verhit 4 grote Hot Dogs in pan volgens de gebruiksaanwijzing. Haal de broodjes uit de oven en snijd ze in de lengte open. Schep de tomatensaus erin en leg per broodje een Hot Dog erin. Voeg mayonaise en mosterd toe en eventueel wat gebakken uitjes. Eet smakelijk! Tip: Verhit wat boter in een pan en bak de zuurkool hierin. Schep dit in het broodje naast het worstje.