Preheat the oven on 180°C. Cut the 4 O Mundo Hot Dog Buns lengthways and put them in the oven for 5 min. Heat the sauerkraut and the red cabbage according instructions. Take the O Mundo Hot Dog Buns out of the oven and spread horseradish on both sides. Add the sauerkraut on one side and the red cabbage on the other. Put a heated Hot Dog in the middle and enjoy!
Zet de oven alvast op 180°C. Snijd 4 O Mundo hot dog buns in de lengte open en beleg elk broodje met een plak kaas. Verhit 4 grote hot dog worstjes volgens de gebruiksaanwijzing in een pan. Zet ondertussen de broodjes in de oven voor 5 minuten. Bak vervolgens 8 plakjes ontbijtspek in een koekenpan, met een beetje olie of boter. Snijd twee tomaten in 8 plakjes. Haal de broodjes uit de oven en beleg met de plakjes tomaat, de bacon en de worstjes. Verdeel vervolgens wat mayonaise en mosterd over de broodjes.
Preheat the oven on 200°C and place the 4 O Mundo Hot Dog Buns in the middle of the oven for 5 minutes. Cut 2 onions in half rings and cut 1 clove of garlic. Fry the onion for 2 minutes in a frying pan with a bit of olive oil. Add 1 tbsp. of tomato mash and add the garlic. Cook for 1 minute. Add 1 tbsp. of sugar and 50 ml. of red vinegar and 50 ml. of water. Evaporate everything for about 4 minutes. Add some salt and pepper. Cut the O Mundo Hot Dogs buns lengthways and add the tomato sauce. Place a heated hot dog inside the bun and add mayonnaise, mustard and fried onions. Tip: you can also add some heated sauerkraut.